ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Atlantis Beach Hotel στο Ρέθυμνο, νυχτερινή άποψη

Καλώς ήλθατε στο ξενοδοχείο ATLANTIS BEACH στο Ρέθυμνο, στο όμορφο νησί της Κρήτης. Το ονομάζουμε "Το Μαργαριτάρι της Ελλάδας». Βρίσκεστε στο νοτιότερο μέρος της Ευρώπης, σε ένα νησί με λαμπρή ιστορία και πολιτισμό, στη μέση των καθαρών νερών της Μεσογείου.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε μια από τις ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες της περιοχής Ρεθύμνου και σας προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου 4 αστέρων.

Atlantis Beach Hotel επιλέχθηκε ως ένα από τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Κάντε κλικ εδώ για την έκθεση φωτό
 

Η επιχείρηση ενισχφθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση»
ΜΗΤΕ: 1041 Κ 014 Α 00928 00

Cliquez ici édition française Edizione italiana, clicca qui English edition, please click here. Deutsche Ausgabe bitte hier klicken Русский издание нажмите здесь

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Atlantis Beach Hotel στο Ρέθυμνο, ιδιωτική παραλία

Απολαύστε την ιδιωτική αμμώδη παραλία που βρίσκεται μπροστά από την μεγάλη βεράντα του παραλιακού μας ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο. Υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες για να κάνουν την διαμονή των διακοπων σας στην παραλία άνετη. Και φυσικά υπάρχει η θάλασσα, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία για καθαρά νερά.

Για την ασφάλειά σας υπάρχουν στην παραλία επαγγελματίες οι οποίοι θα σας δώσουν όλες τις συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση.

Atlantis Beach Hotel έλαβε 5,5 από 6 βαθμούς στον ελεγχο ποιότητας. 4 χρόνια Α'.

Holidaycheck 2014 Most popular hotel on Crete is Atlantis Beach Hotel.